Uploaded image for project: 'Planet4'
  1. Planet4
  2. PLANET-2919

Media Library tab: inconsistent behavior

    XporterXMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: OPEN
    • Priority: Should have
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 1.55
    • Story Points:
      1
    • Sprint:
      Sprint #86, Sprint #87, Sprint #88, Sprint #89
    • P4 User role:
      Logged in, Web Master
    • Section:
      Media Library
    • P4 site:
      All sites
    • Track:
      Development
    • Repositories:
      planet4-plugin-medialibrary

      Description

      When searching for a new image from the GP media library, the behavior is inconsistent.

      Add a new post -> Add media -> select Media library tab -> search for a photo id

      User searches and finds a specific image in the GP media library, select Insert into WP media - then nothing happens => user has to close the block and refresh the page and then the image can be found in the media library

      The behavior should be that the webbie is automatically redirected to the WP media library where he can see the recently uploaded image.

      The same inconsistency appears when trying to upload an image for pages.

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Issue Links

              Activity

                People

                Assignee:
                dpivo Dylan Pivo
                Reporter:
                aradu Andrada Radu
                Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                  Dates

                  Created:
                  Updated:
                  Resolved: